Изведба на стан во Кисела Вода


Изведен е стан во Кисела Вода со површина од 80м2, со употреба на природни материјали и градација во  боја и текстура.
Изведениот ентериер комплетно коренспондира со претходно изготвениот проект. 
Ентериерот може да го погледнете тука.ж