Ентериер на Оптика Прима

Просветно Дело, Skopje City Mall

Ентериер на Оптика Прима експрес

Ентериер на ресторан во Карпош 1, Скопје

Екстериерен простор на индивидуална куќа

Ентериер на стан во Тафталиџе, Скопје

Ентериер на Канела Прима

Hostel in Park, Skopje

Weapon center

Ентериер на стан во Градски ѕид, Скопје

Laminate and parquet store

Ентериер на ресторан во Карпош

Ентериер на стан во Парк/ 04

Ентериер на Hair and Make Up Studio

Ентериер на стан во Карпош/ 05

Ентериер на стан во Аеродром / 02

Ентериер на Beauty salon Hermosa

Ентериер на стан во Парк / 03

Arthur's multi brand store Skopje City Mall

Ентериер на стан во Парк / 02

DIAS Shoes&Bags store

Ентериер на стан во Солун Грција

Ентериер на стан во "City Garden" Скопје

Ентериер на стан на Водно/ "Garden Living"

Ентериер на стан на Водно

Ентериер на стан во Охрид

Ентериер на стан во Кривидол/Карпош

Ентериер на стан во Карпош/04

Адаптација на деловни простории TabTale MACEDONIA

Адаптација на деловни простории MATRIX GLOBAL MACEDONIA

Ентериер на апартман во Карпош/02

Ентериер на апартман во Карпош/01

Ентериер на стан во Карпош/03

Ентериер на стан во Аеродром

Кафе бар Мурано

Ентериер на стан во Парк/01

Деловен објект

Ентериер на стан во Кисела Вода/02

Ентериер на стан во Козле/02

Деловни простории на Prima Tobacco, Prishtina

Салон за Мебел на ELITTE SOFA

Станбена зграда во Криводол

Ентериер на стан во Тафталиџе/01

ARTHUR'S Multibrand store

Угостителски комплекс Ла Тана

Ентериер на стан во Карпош/02

ДУНА Компјутери - CONCEPT STORE

Ентериер на куќа во Козле

Салон за Мебел на CHATEAU D'AX

Ентериер на стан во Козле/01

ДУНА Компјутери - конференциска сала

Ентериер на стан во Капиштец/01

Станбена зграда во Центар

Ентериер на стан во Центар/ 02

Ентериер на стан во Кисела Вода/01

Ентериер на стан во Карпош/01

Ентериер на стан во Црниче/01

Ентериер на стан во Центар/01

Надградба на станбена куќа

Станбен објект во Тафталиџе

Куќа во Хиподром

Факултет за Физичка култура, Спорт и Здравје

Факултет за Информатички науки и Компјутерско инжинерство

Оптика Прима

Моданиса

Фабрика на Еуропрофил

Дом за стари

Универзална Сала

Collider Activity Centar