Ентериер на стан во Кисела Вода/01


проект: ентериер на стан во Кисела Вода/01

статус: реализиран

инвеститор: приватен

површина: 80м2

локација: Кисела Вода, Скопје

соработници: Ена Савева, Меланија Калајџиска

година: 2016