Ентериер на стан во Капиштец/01


проект: Ентериер на стан во Капиштец

статус: во реализација

инвеститор: приватен

површина: 80м2

локација: Капиштец, Скопје

соработници: Ена Савева, Момчило Божиновски

година: 2016