TAHITI RESIDENCE


проект: Ентериер на стан во Тафталиџе

статус: во реализација

инвеститор: приватен

површина: 130м2

локација: Тафталиџе, Скопје

соработници: Ена Савева, Момчило Божиновски, Марија Грчева

година: 2017