Ентериер на стан на Водно/ "Garden Living"


проект: Ентериер на стан на Водно
статус: во реализација
инвеститор: приватен
површина: 30 м2
локација: Центар, Скопје година: 2018 
соработници: Ена Савева, Елена Трајковска