KANELA CAKE SHOP


проект: Ентериер на продавница за торти, Канела Прима
статус: во реализација 
инвеститор: приватен 
површина: 15 м2 
локација: Лептокарија, Скопје
година: 2019
соработници: Елена Трајковска, Симона Талевска