PRIMA OPTICS EXPRESS


проект: Ентериер на Оптика Прима експрес
статус: реализиран
инвеститор: приватен 
површина: 40 м2 
локација: Лептокарија, Скопје
година: 2019
соработници: Симона Талевска, Елена Трајковска