PROSVETNO DELO CITY MALL


проект: Просветно дело, Skopje City Mall 
статус: во реализација
инвеститор: Просветно Дело
површина: 260 м2
локација: City Mall, Skopje
соработници: Симона Талевска, Теја Ношпал