PRIMA OPTICS CENTER


проект: Ентериер на Оптика Прима
статус: реализиран
инвеститор: приватен 
површина:  80 м2 
локација: Центар, Скопје
година: 2019
соработници: Симона Талевска, Теја Ношпал