ДУНА Компјутери - CONCEPT STOREпроект: CONCEPT STORE

статус:  Реализиран

инвеститор: ДУНА Компјутери

површина: 80м2

локација: Скопје, ГТЦ

соработници: Ена Савева, Момчило Божиновски, Стефан Тодоровски

година: 2016