DL ART&MAKE UP


проект: Ентериер на Hair and Make Up Studio
статус: во реализација 
инвеститор: приватен 
површина: 50м2 
локација: Дебар Маало, Скопје
година: 2019
соработници: Елена Трајковска, Симона Талевска