MATRIX GLOBAL MACEDONIA


проект: Адаптација на деловни простории

статус: реализиран

инвеститор: MATRIX GLOBAL

површина:
 630м2

локација: Капиштец, Скопје

соработници: Ена Савева

година: 2017