HERMOSA BEAUTY SALON


проект: Ентериер на Beauty salon Hermosa
статус: во реализација 
инвеститор: приватен 
површина: 26м2 
локација: Центар, Скопје
година: 2018
соработници: Елена Трајковска, Симона Талевска