RENTAL COMFORT/01


проект: Ентериер на апартман во Карпош, Скопје

статус: во реализација

инвеститор: приватен

површина: 23м2

локација: Карпош, Скопје

соработници: Ена Савева, Елена Трајковска

година: 2018