RENTAL COMFORT/02


проект: Ентериер на апартман во Карпош, Скопје

статус: во реализација

инвеститор: приватен

површина: 24м2

локација: Карпош, Скопје

соработници: Ена Савева, Елена Трајковска

година: 2018