Ентериер на стан во Карпош


Изведен е стан во Карпош со површина од 120м2, со употреба на едноставен дизајн и природни материјали во заедничките простори и нагласена индивидуалност на интимните простори, добивајќи композиција на спој на различности кои оптимално фукционираат во својот дом. Изведениот ентериер комплетно кореспондира со претходно изготвеното проектно решение.
Ентериерот може да го погледнете тука.