Ентериер на стан во Карпош/03

Ентериер на стан во Аеродром

Кафе бар Мурано

Ентериер на стан во Парк/01

Деловен објект

Ентериер на стан во Кисела Вода/02

Ентериер на стан во Козле/02

Деловни простории

Салон за Мебел на ELITTE SOFA

Станбена зграда во Криводол

Ентериер на стан во Тафталиџе/01

ARTHUR'S Multibrand store

Угостителски комплекс Ла Тана

Ентериер на стан во Карпош/02

ДУНА Компјутери - CONCEPT STORE

Ентериер на куќа во Козле

Салон за Мебел на CHATEAU D'AX

Ентериер на стан во Козле/01

ДУНА Компјутери - конференциска сала

Ентериер на стан во Капиштец/01

Станбена зграда во Центар

Ентериер на стан во Центар/ 02

Ентериер на стан во Кисела Вода/01

Ентериер на стан во Карпош/01

Ентериер на стан во Црниче/01

Ентериер на стан во Центар/01

Надградба на станбена куќа

Станбен објект во Тафталиџе

Куќа во Хиподром

Факултет за Физичка култура, Спорт и Здравје

Факултет за Информатички науки и Компјутерско инжинерство

Конкурс за Етно-село Пирго, 3та награда

Ординации на Sante Plus Group

Оптика Прима

Моданиса

Фабрика на Еуропрофил

Дом за стари

Универзална Сала

Collider Activity Centar